Új városnegyed születik az óbudai Duna-parton

A projektről

Lélegzetelállító panoráma a penthouse lakásokból, napfényes életterek, sétány és okospark. Duna-parti séták naplementében az Óbudai-szigeten, mely az újonnan épülő hídon* keresztül megközelíthető: mindezt jelenti a Waterfront City.

Az új városrész, amelyet létrehozunk Óbuda szívében, jövőbe mutató innovatív megoldásaival és különleges atmoszférájával minőségi életet biztosít majd az ott lakóknak.

Tovább

Lokáció

A Waterfront City Óbuda szívében, a III. kerületben a Duna-parthoz közel a Folyamőr utca, Miklós tér és Bogdáni út által határolt helyszínen, 5 hektáron helyezkedik el.

A Waterfront City páratlan módon megőrzi a múlt hagyományait. A kémény és műemlék épület megtartásával és felújításával visszaadja a terület egykori hangulatát.

Kilenc emeletes, illetve tizenhárom emeletes épületek váltják egymást, melyek a Budai-hegyekre, az Óbudai-szigetre, a Dunára, valamint a városra kínálnak egyedülálló panorámát.

Tovább

Beruházó

Minőségi portfólió és stabil anyagi háttér

A Biggeorge Property Zrt. az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed.

Tovább

Ajánlatkérés

Kérjük figyeljen a telefonszám helyes leírására: +36 70/30/20 243 53 22 vagy +36 1 444 22 15

Kérjük írja be az alábbi biztonsági kódot:

Captcha

Kapcsolat

Exkluzív lakáskínálatunkért látogasson el értékesítési irodánkba!

Egyeztessen időpontot vezető értékesítőinkkel a lenti elérhetőségek valamelyikén

Segítünk megtalálni álmai otthonát Óbudán!

Értékesítési iroda

Bécsi Corner, 1025 Budapest
Szépvölgyi út 6. I. emelet

Telefon

+36 1 611 72 22

Nyitva tartás

H-P: 9:00-18:00
Előre egyeztetett időpontban

 
2000 Eladott lakás
2500 Elégedett ügyfél
 
1200 Lakás építés alatt
2500 Lakás előkészítés alatt
0 Ajánlatkérés Kiválasztott lakások 0