I. ütem
II. ütem
III. ütem

Új városnegyed születik az óbudai Duna-parton

Bemutatólakás, amelyet akár meg is vásárolhat!

Tapasztalja meg a Waterfront City életérzést.

Tekintse meg berendezett 3 szobás bemutatólakásunkat, amit akár a helyszínen meg is vásárolhat.

Regisztráció megtekintésre

Konyha akció/kedvezmény

*A Waterfront City 1. ütemében ingatlant vásárlóknak a vevő választása szerint a vételár tartalmazza a gépesített konyhát is, vagy annak ellenértékének megfelelő kedvezményt biztosítunk a vételárból. A kedvezmény 2021. február 8. napjától a készlet erejéig vagy visszavonásig, de legfeljebb 2021. március. 19. napjáig tart azzal, hogy az ajánlat kizárólag azokra a lakásokra érvényesíthető, amelyekre 2021. február 8. és 2021. március 19. közötti időszakban új regisztráció szerződés, valamint ez alapján ezen időszakban adásvételi elő- vagy végszerződés jön létre az Eladó és a Vevő között és amelyek vonatkozásában legalább a bruttó vételár 20%-nak megfelelő mértékű foglaló és vételárelőleg az adott Eladóval kötött szerződésben rögzített bankszámlaszámra teljesítésre kerül a Vevő által.

Kedvezmények 2021-től

5% lakásáfa

2021. január 1.-től a mostani 27% helyett ismét 5% áfát kell fizetni az új építésű ingatlanok vásárlásakor. A csökkentett áfa a 150 négyzetméternél kisebb alapterületű lakásokra és 300 négyzetméternél kisebb alapterületű házakra érvényes.

Visszaigényelhető az áfa az új építésű csokos ingatlan után

2021-től a csok támogatással vásárolt új építésű ingatlanok után visszaigényelhető a csökkentett, 5%-os áfa, maximum 5 millió forintig.

A csok segítségével vásárolt ingatlan után nem kell illetéket fizetni

2021. január 1-től kezdődően nem kell vagyonszerzési illetéket fizetni a csokkal vásárolt új építésű vagy használt ingatlanok esetében. Alapesetben a vagyonszerzési illeték az ingatlan vételár 4 százaléka.

Közjegyző illeték kedvezmény

A jövőben a kormány maximalizálni fogja a jelzáloghitelek felvételekor fizetendő közjegyzői munkadíjakat. Jelenleg Magyarországon minden lakáshitelt kötelező közjegyzői okiratba foglalni. Az intézkedés akár több tízezer forint megtakarítást is jelenthet az ingatlanvásárlás költségeiből.

Lokáció

A Waterfront City Óbuda szívében, a III. kerületben a Duna-parthoz közel a Folyamőr utca, Miklós tér és Bogdáni út által határolt helyszínen, 5 hektáron helyezkedik el.

A Waterfront City páratlan módon megőrzi a múlt hagyományait. A kémény és műemlék épület megtartásával és felújításával visszaadja a terület egykori hangulatát.

Kilenc emeletes, illetve tizenhárom emeletes épületek váltják egymást, melyek a Budai-hegyekre, az Óbudai-szigetre, a Dunára, valamint a városra kínálnak egyedülálló panorámát.

Tovább

Lakáskínálat

Típuslakások

Beruházó

Minőségi portfólió és stabil anyagi háttér

A Biggeorge Property Zrt. az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed.

Tovább

Térkép

Ajánlatkérés

/ Videókonferencia

Kérjük figyeljen a telefonszám helyes leírására: +36 70/30/20 243 53 22 vagy +36 1 444 22 15

Értékesítőink a kitöltés után felveszik Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolat

Exkluzív lakáskínálatunkért látogasson el értékesítési irodánkba!

Egyeztessen időpontot vezető értékesítőinkkel a lenti elérhetőségek valamelyikén

Segítünk megtalálni álmai otthonát Óbudán!

Központi iroda

Bécsi Corner, 1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás: H-P: 9:00-18:00 | Szombat: 9:00-13:00 | Előre egyeztetett időpontban

Helyszíni értékesítési iroda és bemutató lakás

1033. Budapest, Folyamőr u. (GPS koordináta: 47.546803, 19.045393)

Nyitva tartás: H-P: 9:00-18:00 I Szombat: 9:00-13:00 | Előre egyeztetett időpontban

Telefon

+36 1 611 72 22

0 Ajánlatkérés Kiválasztott lakások 0