A projektről

WATERFRONT CITY:
EGY ÚJ VÁROSNEGYED SZÜLETIK

A Waterfront City Óbuda szívében, a III. kerületben a Duna-parthoz közel a Folyamőr utca, Miklós tér és Bogdáni út által határolt helyszínen, 5 hektáron helyezkedik el.

A 50 000 m2-es területen áthaladó sétány a 600 m-re található óbudai Fő térrel köti majd össze a projektet, amely a Kolosy térről induló Óbudai Promenád egyik szakaszát jelenti, továbbá mellette halad el a Szentendre felé tartó nemzetközi kerékpárút is.

I. ütem

3 épület, 267 lakás

Méretek

26 m2-től 120 m2-ig

Tárolók

a parkoló- és a lakószinteken

Park

üzletek, kávézók

A MÚLT ÉRTÉKEI,
A JÖVŐ INNOVATÍV MEGOLDÁSAI

A Waterfront City különleges hangulata páratlan módon ötvözi majd a múlt építészeti értékeit és hangulatát napjaink leginnovatívabb megoldásaival. Az egykori Óbudai Szeszgyár különleges épületét és a gyár egykori kéményét friss funkciókkal ruháztuk fel, kiemelve ezzel karakteres megjelenésüket. A korábbi gyárépület felújítása, átalakítása után kereskedelmi, vendéglátó és irodafunkciót kap majd.

A zöldtetős lakóépületek és a hatalmas, parkos terület számos okos funkciójával a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében kínálnak minőségi, barátságos és szerethető miliőt a tudatosan gondolkozó, igényes otthonkeresők számára.

Az épületekre jellemző, hogy magasabbak lesznek az átlagos új építésű társasházaknál. Kilenc emeletes, illetve tizenhárom emeletes épületek váltják egymást, melyek a Budai-hegyekre, az Óbudai-szigetre, a Dunára, valamint a városra kínálnak egyedülálló panorámát. A mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott lakások 95%-a terasszal rendelkezik, valamint kertkapcsolatos lakások is elérhetőek. Az otthonok jellemzően hatalmas üvegfelületekkel és szellős, világos terekkel rendelkeznek. Az első ütemben 3 épületben 267 lakás kerül kialakításra a 28 m2-es stúdiólakástól egészen a 145 m2-es, nagyteraszos penthouse lakásokig. A lakásokhoz tárolóhelyiséget is lehet vásárolni, a parkoló- és a lakószinteken.

Parkolás az erre a célra kialakított teremgarázsban lehetséges. A földszinten szolgáltató, vendéglátó és kereskedelmi egységek, illetve irodák kerülnek kialakításra.

Tervezők

Hajnal Zsolt

Hajnal Zsolt

Ybl díjas építész
- Hajnal Építész Iroda

Kendelényi Péter

Kendelényi Péter

Vezető tervező
- Hajnal Építész Iroda

Szolgáltatások

 • Őrszolgálat

 • Játszótér

 • E-autó
  töltőállomás

 • Bubi kerékpár
  pont

 • Ingyenes Wi-Fi
  a parkban

 • Applikáció az elérhető
  szolgáltatásokkal

 • Felügyelt
  kamerarendszer

0 Ajánlatkérés Kiválasztott lakások 0