Lokáció

Bár a valódi pénzzel való játék egy kaszinó online Magyarországon nagyszerű időtöltés, bizonyos kockázatokkal jár. Míg sok játékos felelősségteljesen játszik, mások a függőség vagy a problémás szerencsejáték csapdájába eshetnek. Egy 2011-es tudományos tanulmány szerint a kóros és problémás szerencsejátékok előfordulási aránya Magyarországon 1,4%, ezért a legjobb megoldás mindazok számára, akik felelősségteljesen szeretnének játszani, ha olyan weboldalt keresnek, amely több nyelven is kínál ügyfélszolgálatot. Ez azonban nem mindig lehetséges, ezért érdemes tájékozódni, mielőtt regisztrál egy online kaszinóba. Magyarországon a szerencsejátékra vonatkozó jogszabályok szigorúak, ami néhány szolgáltatót elriaszthat a letelepedéstől. Az ország nem engedélyezi a külföldi kaszinók működését anélkül, hogy hagyományos, téglaépítésű kaszinót üzemeltetnének Magyarországon. Emellett az ország nem hatékony adórendszere is elriasztja a külföldi cégeket az online szerencsejáték-oldalak létrehozásától. Így jelenleg nincsenek olyan online kaszinók Magyarországon, amelyek magyarországi játékosokat fogadnának. Szerencsére van megoldás erre a problémára. Számos oka van annak, hogy regisztráljon egy magyarországi online kaszinóba. Először is, a regisztrációs ajánlatok vonzóak. Sokan kínálnak ingyenes pörgetéseket befizetéskor és 150%-ot 150 000 forintig + 100 FS-t az első befizetésedre. Győződjön meg róla, hogy elolvassa a felhasználási és szerződési feltételeket, mielőtt regisztrál. A nyeremények kifizetése előtt mindenképpen olvassa el a fogadási követelményeket. Azt is tartsd szem előtt, hogy egyes kaszinókban a bónusz összegét x30-szor kell megforgatnod, és egyes kaszinók korlátozzák bizonyos fizetési módokat.

WATERFRONT CITY:
EGY ÚJ VÁROSNEGYED SZÜLETIK

Gondoltunk egy ideális helyszínre, ahonnan a belváros gyorsan és könnyedén megközelíthető, nyugalmát mégsem háborgatja a nyüzsgő utak zaja. Egy helyre, ahol minden napi teendő egyszerűen elintézhető, a pihentető kikapcsolódást pedig nemcsak a zöld környezet, de a Duna-part naplementéi is garantálják. Egy városrészre, ahol a főváros történelmi örökségének hangulata a legmodernebb technológiával találkozva gondoskodik egy fenntartható jövőről.

A Waterfront City Óbuda szívében, a III. kerületben a Duna-parthoz közel a Folyamőr utca, Miklós tér és Bogdáni út által határolt helyszínen, 50.000 m2- es területen helyezkedik el. Infrastrukturálisan kiválóan ellátott, biztosítja a mindennapok kényelmét. Az Óbudai Promenádon néhány perc alatt a Kolosy téren lehetünk, a Szentendre felé tartó nemzetközi kerékpárút közelsége pedig az aktív kikapcsolódásra vágyók lehetőségeit bővíti. A karnyújtásnyira lévő Csillaghegyi Strandfürdő komplexumot, Aquincumot és budai hegyeket pedig még nem is említettük.

Sétatávolságra található a Hajógyári Sziget, az Árpád-híd, Óbuda főtere, a Filatorigáti Hév-megálló, iskolák, óvodák, valamint bevásárlóközpontok. A városközpont tömegközlekedéssel 15 percen belül elérhető. Szentendre autóval 25 perces távolságra található.

2905 Tervezett lakások
1051 Épülő lakások
 
3362 Eladott lakások
2600 Átadott lakások
0 Ajánlatkérés Ajánlatkérés 0