Műszaki paraméterek

  • Személyre szabott lakások

  • Igényes és változatos építészeti megoldások, Ybl díjas építész által megalkotva

  • Nagy belmagasság

  • Hatalmas üvegfelületek

  • Tágas tearaszok, privát tárolókkal

  • Mennyezet hűtés-fűtés környezetkímélő levegőhőszivattyús energia felhasználás

  • Választható bukorlatok, belső ajtók, szaniterek és villanykapcsolók

  • Első osztályú 3 rétegű hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók

  • Teremgarázs beálló

  • Tárolók a pinceszinten

Általános leírás

A Waterfront City épületei szabadonálló beépítésűek, köztük magánutak, és belső parkok terülnek el. A városnegyed területén halad át az Óbuda fejlesztési tervének részét képző, a Kolosy tértől induló Budai Promenád sétány, melynek két oldalán, az épületek földszintjén üzletek és vendéglátóipari egységek kapnak helyet. A földszint feletti szinteken változó méretű lakások kerülnek kialakításra. Az épületekhez tartozó gépkocsi parkolók a mélygarázsokban kerülnek elhelyezésre.

Az I. ütem 3 épületében összesen 267 lakás épül, melyek között megtalálhatóak a stúdiólakástól kezdve az 1-2-3 szobás lakások is, többféle méretben és elrendezésben is.

A lakások műszaki tartalma

Lakásbejárati ajtók
A lakásbejáratokra kitekintő optikával és többpontos biztonsági zárral ellátott, akusztikailag méretezett, Mabisz minősítéssel rendelkező ajtók kerülnek elhelyezésre.

Beltéri ajtók
A beltéri ajtók 210 cm névleges magasságú, dekorfóliás vagy laminált felületű, furatolt forgácsbetétes vagy papírrács-betétes, teli ajtólapos, utólag szerelhető tokos kivitelűek.

Burkolatok
A fürdőszobákban és a WC-ben I. oszt. falicsempe burkolat készül, Beruházó által kínált választékból. Az előszobák, konyhák, kamrák, fürdőszobák, WC-k, háztartási helyiségek, illetve egyes közlekedők I. oszt. kerámia padlólap burkolatúak, Beruházó által kínált választékból.
Az erkélyek burkolatai I. oszt. csúszásmentes fagyálló kerámia-, vagy gress-, vagy kőporcelánlap burkolatúak.
A lakószobák és a lakáson belüli egyes közlekedők I. oszt. laminált parketta burkolatúak. Az 1 és 2A jelű épületek 11., 12. és 13. emeletén, valamint a 2B jelű épület 7., 8., és 9. emeletén a melegburkolatos helyiségek I. osztályú szalagparketta burkolattal készülnek, Beruházó által kínált választékból

Felületképzés
A lakásokban vakolás (falazott szerkezeteknél), glettelés (vasbeton szerkezeteknél és vakolaton) és fehér színű diszperziós falfestés készül, a fürdőszobákban vízálló kivitelben.

Vizes berendezések, szaniterek
Minden lakás fürdő (vagy terven jelölt egyéb, pl. háztartási) helyiségében mosógép, valamint a konyhákban mosogatógép részére a mosogató kombinál szelepén keresztül víz-, és szennyvíz oldali csatlakozás kerül kialakításra. A WC-k konzolos, rejtett tartályos kialakításúak, kétfokozatú nyomólappal. A lakások fürdőszobáiban padlóösszefolyók nem kerülnek kiépítésre.

Konyha
A lakások konyhabútorok, valamint konyhagépek nélkül kerülnek átadásra. A konyhai gépészeti és elektromos bekötések a vevői egyeztetés során átadásra kerülő, egyesített vevőkezelési alaprajzon látható standard elrendezéshez igazodva kerülnek kialakításra.

Fűtés, hűtés
A lakásokon belül a nappaliban, étkezőben és a hálószobákban mennyezeti hűtési-fűtési rendszer készül. A fürdőszobákban a fűtést elektromos törölközőszárítós radiátor biztosítja. A lakás tájolása, vagy az üvegezett felületek magas aránya miatt bizonyos esetekben a hűtési vagy fűtési igények kielégítésére kiegészítő felületi hűtési-fűtési rendszer egyéb épületszerkezeti elemekben (fal, padló) is elhelyezésre, vagy kiegészítő hőleadó berendezés is beépítésre kerülhet, a hőtechnikai méretezés függvényében.
A hőmérséklet helyiség termosztátokkal szabályozható (nappali, hálószobák esetében). Az épületben, és a lakásokban egyidejűleg kizárólag vagy fűtés, vagy hűtés szabályozására lesz lehetőség. A hűtési és fűtési üzemmódok közötti átváltás központilag történik.

Elektromosság
A lakásokban korszerű és formatervezett elektromos szerelvények kerülnek beépítésre. A lakások világító berendezései nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe.

Minden lakóhelyiségbe kerül egy-egy csillagpontosan szerelt TV csatlakozó és telefon/internet csatlakozó is.

A lakások lakásbejárati ajtójánál nyitásérzékelős, az erkéllyel rendelkező lakóhelyiségek esetében mozgásérzékelős riasztó rendszer részére védőcsövezés kerül kiépítésre (vezetékezés nélkül), központi és kezelő egység elhelyezés részére előkészítéssel.

Okos otthon rendszer

A Waterfront Cityben található lakások okos otthon előkészítéssel (Smart Home Ready) kerülnek kialakításra (az előkészítés szerelvények nélküli csövezés és vezetékezés központi helyre). A standard okos otthon előkészítés úgy kerül kialakításra, hogy lehetővé tegye lakóhelyiségenként 1-1 db mennyezeti lámpa és 1-1 db okos dugalj, valamint a mennyezeti hűtés-fűtés okos otthon rendszerbe történő későbbi integrálását.

Okos otthon rendszer kiépítése kérhető a standard okos otthon előkészítés módosítása nélkül.

0 Ajánlatkérés Kiválasztott lakások 0