Műszaki paraméterek

  • Személyre szabott lakások

  • Igényes és változatos építészeti megoldások, Ybl díjas építész által megalkotva

  • Nagy belmagasság

  • Hatalmas üvegfelületek

  • Tágas tearaszok, privát tárolókkal

  • Mennyezet hűtés-fűtés környezetkímélő levegőhőszivattyús energia felhasználás

  • Választható bukorlatok, belső ajtók, szaniterek és villanykapcsolók

  • Első osztályú 3 rétegű hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók

  • Teremgarázs beálló

  • Tárolók a pinceszinten

Általános leírás

A Waterfront City épületei szabadonálló beépítésűek, köztük magánutak, és belső parkok terülnek el. A városnegyed területén halad át az Óbuda fejlesztési tervének részét képző, a Kolosy tértől induló Budai Promenád sétány, melynek két oldalán, az épületek földszintjén üzletek és vendéglátóipari egységek kapnak helyet. A földszint feletti szinteken változó méretű lakások kerülnek kialakításra. Az épületekhez tartozó gépkocsi parkolók a mélygarázsokban kerülnek elhelyezésre.

Az I. ütem 3 épületében összesen 267 lakás épül, melyek között megtalálhatóak a stúdiólakástól kezdve az 1-2-3 szobás lakások is, többféle méretben és elrendezésben is.

A lakások műszaki tartalma

Lakásbejárati ajtók
A lakásbejáratokra kitekintő optikával és többpontos biztonsági zárral ellátott, akusztikailag méretezett, Mabisz minősítéssel rendelkező ajtók kerülnek elhelyezésre.

Beltéri ajtók
A beltéri ajtók 210 cm névleges magasságú, dekorfóliás vagy laminált felületű, furatolt forgácsbetétes vagy papírrács-betétes, teli ajtólapos, utólag szerelhető tokos kivitelűek.

Burkolatok
A fürdőszobákban és a WC-ben I. oszt. falicsempe burkolat készül, Beruházó által kínált választékból. Az előszobák, konyhák, kamrák, fürdőszobák, WC-k, háztartási helyiségek, illetve egyes közlekedők I. oszt. kerámia padlólap burkolatúak, Beruházó által kínált választékból.
Az erkélyek burkolatai I. oszt. csúszásmentes fagyálló kerámia-, vagy gress-, vagy kőporcelánlap burkolatúak.
A lakószobák és a lakáson belüli egyes közlekedők I. oszt. laminált parketta burkolatúak. Az 1 és 2A jelű épületek 11., 12. és 13. emeletén, valamint a 2B jelű épület 7., 8., és 9. emeletén a melegburkolatos helyiségek I. osztályú szalagparketta burkolattal készülnek, Beruházó által kínált választékból

Felületképzés
A lakásokban vakolás (falazott szerkezeteknél), glettelés (vasbeton szerkezeteknél és vakolaton) és fehér színű diszperziós falfestés készül, a fürdőszobákban vízálló kivitelben.

Vizes berendezések, szaniterek
Minden lakás fürdő (vagy terven jelölt egyéb, pl. háztartási) helyiségében mosógép, valamint a konyhákban mosogatógép részére a mosogató kombinál szelepén keresztül víz-, és szennyvíz oldali csatlakozás kerül kialakításra. A WC-k konzolos, rejtett tartályos kialakításúak, kétfokozatú nyomólappal. A lakások fürdőszobáiban padlóösszefolyók nem kerülnek kiépítésre.

Konyha
A lakások konyhabútorok, valamint konyhagépek nélkül kerülnek átadásra. A konyhai gépészeti és elektromos bekötések a vevői egyeztetés során átadásra kerülő, egyesített vevőkezelési alaprajzon látható standard elrendezéshez igazodva kerülnek kialakításra.

Fűtés, hűtés
A lakásokon belül a nappaliban, étkezőben és a hálószobákban mennyezeti hűtési-fűtési rendszer készül. A fürdőszobákban a fűtést elektromos törölközőszárítós radiátor biztosítja. A lakás tájolása, vagy az üvegezett felületek magas aránya miatt bizonyos esetekben a hűtési vagy fűtési igények kielégítésére kiegészítő felületi hűtési-fűtési rendszer egyéb épületszerkezeti elemekben (fal, padló) is elhelyezésre, vagy kiegészítő hőleadó berendezés is beépítésre kerülhet, a hőtechnikai méretezés függvényében.
A hőmérséklet helyiség termosztátokkal szabályozható (nappali, hálószobák esetében). Az épületben, és a lakásokban egyidejűleg kizárólag vagy fűtés, vagy hűtés szabályozására lesz lehetőség. A hűtési és fűtési üzemmódok közötti átváltás központilag történik.

Elektromosság
A lakásokban korszerű és formatervezett elektromos szerelvények kerülnek beépítésre. A lakások világító berendezései nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe.

Minden lakóhelyiségbe kerül egy-egy csillagpontosan szerelt TV csatlakozó és telefon/internet csatlakozó is.

A lakások lakásbejárati ajtójánál nyitásérzékelős, az erkéllyel rendelkező lakóhelyiségek esetében mozgásérzékelős riasztó rendszer részére védőcsövezés kerül kiépítésre (vezetékezés nélkül), központi és kezelő egység elhelyezés részére előkészítéssel.

Okos otthon rendszer

A Waterfront Cityben található lakások okos otthon előkészítéssel (Smart Home Ready) kerülnek kialakításra (az előkészítés szerelvények nélküli csövezés és vezetékezés központi helyre). A standard okos otthon előkészítés úgy kerül kialakításra, hogy lehetővé tegye lakóhelyiségenként 1-1 db mennyezeti lámpa és 1-1 db okos dugalj, valamint a mennyezeti hűtés-fűtés okos otthon rendszerbe történő későbbi integrálását.

Okos otthon rendszer kiépítése kérhető a standard okos otthon előkészítés módosítása nélkül.

Waterfront City I. ütem (1, 2A, 2B épület) műszaki leírás

Letöltés

Waterfront City II. ütem (4 épület) műszaki leírás

Letöltés

Waterfront City III. ütem (3A, 3B, 3C épület) műszaki leírás

Letöltés

Waterfront City IV. ütem (6A, 6C épület) műszaki leírás

Letöltés

0 Ajánlatkérés Ajánlatkérés 0