Szolgáltatások

Smart City / Home megoldások

Ingyenes WI-Fi a parkban

A Waterfront City városnegyed lakói egyedi belépési azonosítóval ingyenesen használhatják a parkban sugárzott internetet.

E-autó töltőállomás

Elektromos autóknak díjköteles e-autó töltési lehetőséget biztosítunk a fejlesztési terület közforgalom számára elérhető parkolóállomásainál -amennyiben a jogszabályok lehetővé teszik.

Community Car: Drive Now szolgáltatás

Fix car sharing felvevőpont, melyet a lakók és az üzlettulajdonosok vehetne igénybe.

Mozgásérzékelős közvilágítás

Az adaptív közvilágításnak köszönhetően energiát takaríthatunk meg, ugyanis a jelenlét érzékelőknek köszönhetően a lámpák fényereje nő, amikor a járókelők közelednek és csökken, amennyiben nem érzékelnek mozgást.

Smart Parking

Ki és bejutás telefonhívás alapján.

A legjobb magyar kaszinók gyors kifizetéssel

Az egyik legérdekesebb kérdés minden játékos számára, és amely különös figyelmet kap a legjobb kaszinók értékelésének összeállításakor, a nyeremény visszavonására vonatkozó kérelmek feldolgozásának sebessége és a kifizetések sebessége. A legjobb magyar kaszinók az Online Casino 24 HU gyors kifizetéssel legalább 24 órát töltenek a nyeremények kifizetésére vonatkozó ügyfélkérelem elbírálásával, amelyet a szerencsejáték-intézet szabályai és feltételei írnak elő. Közben ne feledje, hogy szinte minden online kaszinó a nyeremény akadálytalan kifizetéséhez megköveteli a játékos számlájának kitöltését a személyes adatok megadásával, beleértve a név és vezetéknév, életkor, ország és lakcím, telefonszám és e-mail cím, valamint a számla ellenőrzése. A magyar kaszinók szabályai szerint a profiljában szereplő információk hitelességének ellenőrzése, annak igazolása, hogy Ön nagykorú-e a játékhoz, valamint a csalások megelőzése érdekében a magyar kaszinókban a fiókja hitelesítésére van szükség. A számla adatainak ellenőrzéséhez az ügyfélnek igazolnia kell a telefonszámot és az e-mail címet, valamint az adminisztráció rendelkezésére kell bocsátania egy személyazonossági okmány másolatát és a játékos bankkártyájának vagy egy olyan elektronikus fizetési rendszerben lévő számlájának tulajdonjogát, amelyen keresztül a befizetések és kifizetések történnek. Az ügyfél személyes adatainak ellenőrzése általában a megerősítő dokumentumok benyújtásától számított 24 órán belül történik.
Smart Living

Az itt lakók élvezhetik az okos eszközeiken használható alkalmazást, mellyel a környék tömegközlekedési eszközeinek menetrendjeit, a várható meteorológiai előrejelzéseket, légtisztasági és napsugárzási adatokat érnek el egy helyen, valamint kérhetnek ideiglenes behajtási engedélyt pl. bútorszállítónak vagy taxinak, illetve az esetlegesen tapasztalt meghibásodások is egyszerűen jelezhetők lesznek.

Napelemes pad (laptop / mobil töltésre)

A Waterfront City néhány köztéri padján ülve lehetőség van laptop vagy telefon töltésére beépített napelem és csatlakozó segítségével

UV-B sugárzás jelző

A fejlesztési terület néhány pontján kijelzőkön lesz látható az aktuális UV-B sugárzás.

Ivókút

A parkban néhány ivókút lesz elhelyezve, ahol könnyen felfrissülhetnek a lakók.

Őrszolgálat

A terület állandó köztéri megfigyelését 0-24 órás őrszolgálat kíséri figyelemmel, akik a területre jogosan belépő gépjárműveket is ellenőrzik.

Community Lifestyle

Szelektív hulladékgyűjtés

Minden lakóépületünkbe elhelyezünk szelektív hulladék tarolót.

Takarítószolgálat

A lakók igény szerint igénybe vehetik a takarítószolgálatot.

Önkiszolgáló mosoda

A terület egy központi helyén kialakításra kerül önkiszolgáló mosoda.

Kikapcsolódás

Játszótér

A lakóparkban élő családok részére játszóteret hozunk létre.

Üzletek, irodák

A sétány mindkét oldalán, valamint az épületek földszintjén lesz megtalálható.

0 Ajánlatkérés Ajánlatkérés 0